Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GrayScales FC (992479) - Bergosinos (1368456) » 101212377: T19/J9/X

Liga 101212377 Información oficial sobre el partido 101212377 en Hattrick

03.02.2007 14:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / X.2509 (170836)

A.T.CIEMPOLOCURA Alineación oficial del equipo 'A.T.CIEMPOLOCURA' en el partido 0 - 3 Cappem Team Alineación oficial del equipo 'Cappem Team' en el partido
0 - 1 Ignacio Valls (7')
0 - 2 Mehmet Özkutal (33')
0 - 3 Tomás Alonso (74')
A.T.CIEMPOLOCURA Alineación oficial del equipo 'A.T.CIEMPOLOCURA' en el partido 0 - 3 Cappem Team Alineación oficial del equipo 'Cappem Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
A.T.CIEMPOLOCURA Alineación oficial del equipo 'A.T.CIEMPOLOCURA' en el partido 0 - 5 Cappem Team Alineación oficial del equipo 'Cappem Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.T.CIEMPOLOCURA

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 el A.T.CIEMPOLOCURA va posar setge sobre la defensa central visitant però en Noel Vázquez no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Freddy Nouvet va fer una magnífica centrada, però la rematada de Noel Vázquez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de A.T.CIEMPOLOCURA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Noel Vázquez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Ballesta.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Miguel Cabrales de A.T.CIEMPOLOCURA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cappem Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignacio Valls es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Cappem va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mehmet Özkutal, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Tomás Alonso va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 3 per a Cappem.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Guillermo Zurita. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mehmet Özkutal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mehmet Özkutal després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marc Sabarich va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mehmet Özkutal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Pablo González de Cappem va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Alzamora va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Tomás Alonso va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Cappem es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.