Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trece mierdas (125187) - Palomera C.F. (1462314) » 101186417: T19/J2/X

Liga 101186417 Información oficial sobre el partido 101186417 en Hattrick

16.12.2006 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / X.1000 (97083)

The CAÑONERS Alineación oficial del equipo 'The CAÑONERS' en el partido 1 - 1 Rancing Alineación oficial del equipo 'Rancing' en el partido
José Plana (33') 1 - 0
1 - 1 Oscar Sáenz Rodríguez (76')
The CAÑONERS Alineación oficial del equipo 'The CAÑONERS' en el partido 1 - 1 Rancing Alineación oficial del equipo 'Rancing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The CAÑONERS Alineación oficial del equipo 'The CAÑONERS' en el partido 0 - 2 Rancing Alineación oficial del equipo 'Rancing' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The CAÑONERS

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CAÑONERS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Plana va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Guillermo Briuolo es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Martínez López va ridiculitzar a en Víctor Navarro Ros amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ermengol Buch de CAÑONERS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Manuel Martínez López de CAÑONERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Gennaro Todaro de CAÑONERS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Rancing

Goles Goles

  • 160 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76 del partit, Oscar Sáenz Rodríguez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Jorge Herada, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Guillem Creus quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Guillem Creus va estar a punt de posar per davant a Rancing amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Turano va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Víctor Navarro Ros va fer una jugada per la banda esquerra, però Francisco Turano va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Creus de Rancing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Xavier Del Prado de Rancing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Carbonell va prendre el seu rol al minut 16.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Víctor Navarro Ros va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Rancing es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.