Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Jota CF (486455) - Kiwolfs CF (1415013) » 101169414: T19/J7/X

Liga 101169414 Información oficial sobre el partido 101169414 en Hattrick

20.01.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / X.696 (96779)

Las Marismas Alineación oficial del equipo 'Las Marismas' en el partido 4 - 0 El Clan del Pie SLD Alineación oficial del equipo 'El Clan del Pie SLD' en el partido
Johan Muma (44') 1 - 0
Johan Muma (49') 2 - 0
Marco Freisoythe (54') 3 - 0
Fernando Miguel Conde (59') 4 - 0
Las Marismas Alineación oficial del equipo 'Las Marismas' en el partido 4 - 0 El Clan del Pie SLD Alineación oficial del equipo 'El Clan del Pie SLD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Marismas Alineación oficial del equipo 'Las Marismas' en el partido 2 - 0 El Clan del Pie SLD Alineación oficial del equipo 'El Clan del Pie SLD' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Marismas

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Johan Muma va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marismas.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ubaldo Munitis arribés a peus de Johan Muma, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Marismas el 2 - 0.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Marismas va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Johan Muma, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Freisoythe que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Marismas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Miguel Conde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Marismas va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Niko Pohtila va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Ubaldo Munitis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Alpont va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Marco Freisoythe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Valverde.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard Medur de Marismas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

El Clan del Pie SLD

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Clan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Corvin Murlin va desviar el xut final de Sergio Urraza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Pinza de Clan es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rami Lehvonen de Clan es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Laguardia de Clan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ernesto Prim va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Muñiz.