Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Guingueta (1434137) - Inogés C.F. (988374) » 101164073: T19/J2/X

Liga 101164073 Información oficial sobre el partido 101164073 en Hattrick

16.12.2006 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / X.601 (96684)

GEORGI TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGI TEAM' en el partido 3 - 1 UNION C. F Alineación oficial del equipo 'UNION C. F' en el partido
Didier Lenferink (7') 1 - 0
Abel Rayón (25') 2 - 0
2 - 1 Javier Jiménez (72')
Ali Al-Rashid (87') 3 - 1
GEORGI TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGI TEAM' en el partido 3 - 1 UNION C. F Alineación oficial del equipo 'UNION C. F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GEORGI TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGI TEAM' en el partido 2 - 0 UNION C. F Alineación oficial del equipo 'UNION C. F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GEORGI TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Didier Lenferink va donar a GEORGI un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Abel Rayón de GEORGI va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Ali Al-Rashid va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Enrique José López va entorpir al marcador d'en Didier Lenferink per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Ignas Fabritius es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Silvio Verona es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Silvio Verona de GEORGI gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignas Fabritius va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Ignas Fabritius va sorprendre Màrius Artigas amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Silvio Verona de GEORGI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignas Fabritius.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Gianni Bulzaga de GEORGI va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pere Pedrós va prendre el seu rol al minut 45.

UNION C. F

Goles Goles

  • 136 Minuto 72 (Gol evento especial inexperiencia rival): Pere Pedrós va deixar patent la seva inexperiència al minut 72, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Javier Jiménez va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a UNION.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Paco Rodríguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de UNION que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Paco Rodríguez de UNION va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.