Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madridistas10 (1421559) - Pepito Grillo C.F. (435565) » 101157943: T19/J9/X

Liga 101157943 Información oficial sobre el partido 101157943 en Hattrick

03.02.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / X.491 (96574)

los caños de meca f.c. Alineación oficial del equipo 'los caños de meca f.c.' en el partido 2 - 3 besolla f.s Alineación oficial del equipo 'besolla f.s' en el partido
Humberto Cepeda (12') 1 - 0
1 - 1 Flaviu Folea (21')
1 - 2 Kåre Bjordal (71')
Humberto Cepeda (90') 2 - 2
2 - 3 Valjo Kont (90')
los caños de meca f.c. Alineación oficial del equipo 'los caños de meca f.c.' en el partido 2 - 3 besolla f.s Alineación oficial del equipo 'besolla f.s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los caños de meca f.c. Alineación oficial del equipo 'los caños de meca f.c.' en el partido 1 - 4 besolla f.s Alineación oficial del equipo 'besolla f.s' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los caños de meca f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Humberto Cepeda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de caños.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Humberto Cepeda va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Humberto Cepeda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angel Kolev de caños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Antero Pires de caños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnaud Trabut de caños va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): caños es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Salvador Vicuña no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Abbot Bonar al camp.

besolla f.s

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 21 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Flaviu Folea marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Dimos Papitzakis va anar directament als peus de Kåre Bjordal que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb 90 minuts jugats, Valjo Kont de besolla va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Tage Selborg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Esteban Parrael no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Kåre Bjordal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tage Selborg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Eroles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michele Ragona de besolla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esteban Parrael de besolla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): besolla es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Giorgio Salati no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kåre Bjordal al camp.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Esteban Parrael de besolla va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Ranera va entrar en el seu lloc.