Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Farolillo Rojo (1421164) - Españoles CF (440667) » 101154831: T19/J2/X

Liga 101154831 Información oficial sobre el partido 101154831 en Hattrick

16.12.2006 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / X.436 (96519)

los niños deñ parke Alineación oficial del equipo 'los niños deñ parke' en el partido 3 - 0 perdios en el campo Alineación oficial del equipo 'perdios en el campo' en el partido
Víctor Diosdado (24') 1 - 0
Nils Møll (29') 2 - 0
Af?in Mercan (32') 3 - 0
los niños deñ parke Alineación oficial del equipo 'los niños deñ parke' en el partido 3 - 0 perdios en el campo Alineación oficial del equipo 'perdios en el campo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los niños deñ parke Alineación oficial del equipo 'los niños deñ parke' en el partido 2 - 0 perdios en el campo Alineación oficial del equipo 'perdios en el campo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los niños deñ parke

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Víctor Diosdado llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Monedero no va poder aturar Nils Møll de niños, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 29 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de niños va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Afşin Mercan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Moralí al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Diosdado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Moralí al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Diosdado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Nestoras Zigouropoulos de niños gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Oskari Kiiskinen de niños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moisés Placin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oskari Kiiskinen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): niños es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Afşin Mercan no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adam Tighe al camp.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90, Luis Feijoo de niños es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

perdios en el campo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de perdios van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Israel Mucientes va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Arsenio Chavin després que el jugador de perdios li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Israel Mucientes de perdios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Pablo Electrónico de perdios va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xerónimo Ramirás va entrar en el seu lloc.