Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreeam team (122842) - Real Berme Balompié (775086) » 101148244: T19/J6/X

Liga 101148244 Información oficial sobre el partido 101148244 en Hattrick

13.01.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / X.318 (96401)

FC BallbreakersA Alineación oficial del equipo 'FC BallbreakersA' en el partido 1 - 0 Estrelles Catalanes Alineación oficial del equipo 'Estrelles Catalanes' en el partido
Raúl Barrero-Valverde (86') 1 - 0
FC BallbreakersA Alineación oficial del equipo 'FC BallbreakersA' en el partido 1 - 0 Estrelles Catalanes Alineación oficial del equipo 'Estrelles Catalanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC BallbreakersA Alineación oficial del equipo 'FC BallbreakersA' en el partido 2 - 1 Estrelles Catalanes Alineación oficial del equipo 'Estrelles Catalanes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BallbreakersA

Goles Goles

  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BallbreakersA va ser Raúl Barrero-Valverde.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): BallbreakersA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricardo Castellarnau en un 1 contra 1 amb el porter Àngel López, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Castellarnau de BallbreakersA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Roberto Picazo de BallbreakersA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Estrelles Catalanes

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Sebastián Mariano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Granada no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Estrelles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Olegario Castrillón va quedar-se sol davant el porter Sebastián Mariano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrelles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Mendataurigoitia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Julián Bala va poder marcar per a Estrelles en un servei de cantonada picat per en Alberto Mendataurigoitia quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignacio Torras va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.