Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C Deportivo de la Coruña (801859) - LuLu Stars (119102) » 101144273: T19/J3/X

Liga 101144273 Información oficial sobre el partido 101144273 en Hattrick

23.12.2006 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / X.247 (96330)

s.e san karlos Alineación oficial del equipo 's.e san karlos' en el partido 6 - 0 Spurs and ginobili Alineación oficial del equipo 'Spurs and ginobili' en el partido
Alejandro del Cubo (9') 1 - 0
Rafa Chaler (24') 2 - 0
Andreï Clemenceau (27') 3 - 0
Andreï Clemenceau (37') 4 - 0
César Monforte (74') 5 - 0
César Monforte (87') 6 - 0
s.e san karlos Alineación oficial del equipo 's.e san karlos' en el partido 6 - 0 Spurs and ginobili Alineación oficial del equipo 'Spurs and ginobili' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
s.e san karlos Alineación oficial del equipo 's.e san karlos' en el partido 7 - 0 Spurs and ginobili Alineación oficial del equipo 'Spurs and ginobili' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.e san karlos

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): karlos prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Alejandro del Cubo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de karlos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rafa Chaler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de karlos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andreï Clemenceau progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Andreï Clemenceau va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de César Monforte sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de karlos a 5 - 0.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Als 87 minuts de joc, els nois de karlos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes César Monforte augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Andreï Clemenceau de karlos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andreï Clemenceau de karlos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Josep Ramon Cuixart va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Andrea Busi.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, karlos va veure com el seu jugador Xavier Ferrer havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Enrique Sánchez entraria per ocupar el seu lloc.

Spurs and ginobili

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Justino Gordinho no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Venanci Bellpuig estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Peña de ginobili la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.