Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAUL_7_1 (1431098) - PASADETODO (1431849) » 101142171: T19/J14/X

Liga 101142171 Información oficial sobre el partido 101142171 en Hattrick

10.03.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / X.209 (96292)

Majaretas Alineación oficial del equipo 'Majaretas' en el partido 0 - 2 Terra de Melide Alineación oficial del equipo 'Terra de Melide' en el partido
0 - 1 Tobies Creixells (12')
0 - 2 Eufemio Caballero (68')
Majaretas Alineación oficial del equipo 'Majaretas' en el partido 0 - 2 Terra de Melide Alineación oficial del equipo 'Terra de Melide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Majaretas Alineación oficial del equipo 'Majaretas' en el partido 1 - 2 Terra de Melide Alineación oficial del equipo 'Terra de Melide' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majaretas

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Jesús Castelló no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Adrián Guillén de Fitero va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Majaretas Jesús Martínez Vera quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Castelló va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Terra de Melide

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Roca va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 12 de joc. Tobies Creixells es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Eufemio Caballero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): El Melide va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jorge Echenique la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Oliver Corbí haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Melide al minut 34.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Eufemio Caballero de Melide va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Eizmendi de Melide es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pedro Eizmendi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Jorge Alvite, de Melide, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jaime Charta el va substituir.