Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sancucufate fcb (1418308) - motornesfc (1418253) » 101134807: T19/J7/X

Liga 101134807 Información oficial sobre el partido 101134807 en Hattrick

20.01.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / X.78 (96161)

cumandu beat Alineación oficial del equipo 'cumandu beat' en el partido 3 - 2 esteequipoeslaleche Alineación oficial del equipo 'esteequipoeslaleche' en el partido
Marc Batalla (2') 1 - 0
1 - 1 Geir Hovde (12')
1 - 2 Ramon Riba (22')
Behtash Bibak (64') 2 - 2
Orlando Saélices (86') 3 - 2
cumandu beat Alineación oficial del equipo 'cumandu beat' en el partido 3 - 2 esteequipoeslaleche Alineación oficial del equipo 'esteequipoeslaleche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cumandu beat Alineación oficial del equipo 'cumandu beat' en el partido 2 - 2 esteequipoeslaleche Alineación oficial del equipo 'esteequipoeslaleche' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,8 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cumandu beat

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Marc Batalla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del cumandu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Behtash Bibak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Orlando Saélices de cumandu aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Orlando Saélices hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Marc Batalla quasi empata el partit al minut 53, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): cumandu es va veure beneficiat per la polèmica al minut 77, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Marc Batalla va relliscar al moment de fer el xut i el porter Mikel Ruiz Mejía no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Roberto Asensi del cumandu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Jairo Santolalla de cumandu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David García de cumandu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Alberto Ataide de cumandu va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

esteequipoeslaleche

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Geir Hovde que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Andrei Ungureanu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de esteequipoeslaleche, Ramon Riba, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Geir Hovde. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Ramon Riba de esteequipoeslaleche va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.