Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Calzonazos (314690) - Depotivo Salchicha Frankfurt (48940) » 101120395: T19/J2/IX

Liga 101120395 Información oficial sobre el partido 101120395 en Hattrick

16.12.2006 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / IX.1698 (177193)

F.C Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C Calzonazos' en el partido 3 - 0 Republica CF Alineación oficial del equipo 'Republica CF' en el partido
Francisco Raduà (38') 1 - 0
Francesc Galbany (52') 2 - 0
Luis Prades (55') 3 - 0
F.C Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C Calzonazos' en el partido 3 - 0 Republica CF Alineación oficial del equipo 'Republica CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C Calzonazos' en el partido 1 - 0 Republica CF Alineación oficial del equipo 'Republica CF' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Calzonazos

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Calzonazos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francisco Raduà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Francesc Galbany de Calzonazos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Prades es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Luis Prades de Calzonazos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Republica CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Republica van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Mauro Launay no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Republica van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Roger Ferrando, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Republica van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Luis Pablo Fernández Santillana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Ferrando de Republica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Luis Pablo Fernández Santillana de Republica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 51 (Lesión): Republica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ziyad Hilali no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Barak Al-Hossein al camp.