Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titupley CF (435649) - Peluco Team (801812) » 101120283: T19/J1/IX

Liga 101120283 Información oficial sobre el partido 101120283 en Hattrick

09.12.2006 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 1 / IX.1436 (176931)

Titupley CF Alineación oficial del equipo 'Titupley CF' en el partido 2 - 0 VERDES CLARO Alineación oficial del equipo 'VERDES CLARO' en el partido
Salva Tinguaro (3') 1 - 0
Alessandro Porzionato (34') 2 - 0
Titupley CF Alineación oficial del equipo 'Titupley CF' en el partido 2 - 0 VERDES CLARO Alineación oficial del equipo 'VERDES CLARO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Titupley CF Alineación oficial del equipo 'Titupley CF' en el partido 6 - 0 VERDES CLARO Alineación oficial del equipo 'VERDES CLARO' en el partido
Es un cenizo 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titupley CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Salva Tinguaro al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Titupley i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alessandro Porzionato es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Titupley ho intentava per la dreta per mitjà de Salva Tinguaro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Waldo Galesi gairebé va marcar per a Titupley des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Al minut 46 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Falcés de Titupley va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Salva Tinguaro de Titupley va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Rodríguez de Titupley es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aviv Pinkas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Waldo Galesi.

VERDES CLARO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VERDES va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a John Curry, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Ovidiu Ilie va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Arie Benayoun va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ansgar Rasmussen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Ovidiu Ilie de VERDES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Pedro Ocejo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de VERDES es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.