Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burro fc (1332242) - Villa Oculta de la Hoja (489866) » 101109017: T19/J13/IX

Liga 101109017 Información oficial sobre el partido 101109017 en Hattrick

03.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / IX.1278 (176773)

O Garito Alineación oficial del equipo 'O Garito' en el partido 3 - 1 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
0 - 1 Raymond Richie (8')
Leif Fjelbratt (10') 1 - 1
Pierre Monnereau (30') 2 - 1
Benedicto Laringe (73') 3 - 1
O Garito Alineación oficial del equipo 'O Garito' en el partido 3 - 1 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
O Garito Alineación oficial del equipo 'O Garito' en el partido 1 - 0 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Garito

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors del Garito amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 10, deixant Leif Fjelbratt en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pierre Monnereau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Garito es posava per davant 2 a 1.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Leif Fjelbratt va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Benedicto Laringe va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Garito posava el marcador 3 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Giorgio Galati va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Benedicto Laringe va sorprendre Jaime Álvarez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Lucjan Sulewski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Álvarez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Damien Pouillaude una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Jaime Álvarez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benedicto Laringe de Garito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Salvatore Gorgone de Garito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pozo Perez Stadium

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Raymond Richie de Pozito va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Primo Masafret de Pozito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Étienne Padberg de Pozito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Jaime Álvarez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.