Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Guapitas (773805) - Aitormays FC (802228) » 101101166: T19/J11/IX

Liga 101101166 Información oficial sobre el partido 101101166 en Hattrick

17.02.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / IX.1257 (176752)

Arrancatapinos de Blimea Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Blimea' en el partido 3 - 2 Vertavillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertavillo F.C.' en el partido
0 - 1 Ferrán Segarra (37')
0 - 2 Mikko Soukki (41')
Dário Paço de Arcos (70') 1 - 2
Dário Paço de Arcos (77') 2 - 2
Felipe Allue Buiza (78') 3 - 2
Arrancatapinos de Blimea Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Blimea' en el partido 3 - 2 Vertavillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertavillo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arrancatapinos de Blimea Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Blimea' en el partido 4 - 2 Vertavillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertavillo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrancatapinos de Blimea

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Arrancatapinos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Dário Paço de Arcos en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del Arrancatapinos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Dário Paço de Arcos en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Corria el minut 78, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Arrancatapinos s'avançava en el marcador després que en Felipe Allue Buiza xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Olle Silverflod no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Abel Santórum no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Markus Kotinurmi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Arrancatapinos, però el xut de Octavio Barreto va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Santórum de Arrancatapinos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Alvir.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Olle Silverflod de Arrancatapinos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de Arrancatapinos Octavio Barreto va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Oscar Codes va entrar en el seu lloc.

Vertavillo F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ferrán Segarra que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Mikko Soukki va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vertavillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sören Torben Tiwald, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikko Soukki de Vertavillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Arve Jørgensen de Vertavillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Carles Garcia de Vertavillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mikko Soukki de Vertavillo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Sören Torben Tiwald va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.