Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ne da igual (1334410) - Pequeños Irrespetuosos Futbol Club (778773) » 101098262: T19/J13/IX

Liga 101098262 Información oficial sobre el partido 101098262 en Hattrick

03.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / IX.1414 (176909)

ne da igual Alineación oficial del equipo 'ne da igual' en el partido 3 - 0 solo goles i mas Alineación oficial del equipo 'solo goles i mas' en el partido
Martí Ramos (14') 1 - 0
José Ramón Marco (25') 2 - 0
Augusto Moita (81') 3 - 0
ne da igual Alineación oficial del equipo 'ne da igual' en el partido 3 - 0 solo goles i mas Alineación oficial del equipo 'solo goles i mas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ne da igual Alineación oficial del equipo 'ne da igual' en el partido 6 - 0 solo goles i mas Alineación oficial del equipo 'solo goles i mas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ne da igual

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Martí Ramos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Ramón Marco va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 25 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de igual va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Augusto Moita progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Rune Bergan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rune Bergan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Manuel Torrado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Manuel Torrado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Aguilar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Augusto Moita es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ivan Kremov, jugador de igual, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 90. Eliyahu Refaelov, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Martí Ramos va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

solo goles i mas

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar La Porta Navarro de goles va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Antonio César Fernández Mediavilla que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar La Porta Navarro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Ricardo De Sevilla ocupà el lloc d'en Teodoro Campobecerros al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de goles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.