Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sudadeira FC (799470) - Real Aviación C.F. (994252) » 101097897: T19/J5/IX

Liga 101097897 Información oficial sobre el partido 101097897 en Hattrick

06.01.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 5 / IX.1143 (176638)

F.C. MILTON Alineación oficial del equipo 'F.C. MILTON' en el partido 4 - 2 Omarc F. C. Alineación oficial del equipo 'Omarc F. C.' en el partido
0 - 1 Sebestyén Némethy (3')
Dick Fagan (36') 1 - 1
1 - 2 Daniel Arenal (41')
Pedro Campos (42') 2 - 2
Dick Fagan (84') 3 - 2
Alfonso Martínez (85') 4 - 2
F.C. MILTON Alineación oficial del equipo 'F.C. MILTON' en el partido 4 - 2 Omarc F. C. Alineación oficial del equipo 'Omarc F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. MILTON Alineación oficial del equipo 'F.C. MILTON' en el partido 5 - 2 Omarc F. C. Alineación oficial del equipo 'Omarc F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. MILTON

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Dick Fagan de MILTON va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MILTON s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pedro Campos que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a MILTON va ser Dick Fagan.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): MILTON va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso Martínez va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 4 (Ocasión de falta): Stefano Di Rosa va llançar una falta directa al minut 4 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Stefano Di Rosa va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Dick Fagan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MILTON se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Mújica.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Campos de MILTON es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Raimon Castiella de MILTON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Omarc F. C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Omarc va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ahmad Rahma, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sebestyén Némethy que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Omarc agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Arenal amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Daniel Arenal va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Simon Racine, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Omarc que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ahmad Rahma, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Stéphane Seghir va deixar a Patrocinio Moreno assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Omarc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergej Mirvić va desviar el xut final de Ahmad Rahma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ahmad Rahma de Omarc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Martin de Omarc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.