Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templarios C.f. (122524) - C.F. Official Hattrick (1370343) » 101093022: T19/J5/IX

Liga 101093022 Información oficial sobre el partido 101093022 en Hattrick

06.01.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 5 / IX.1995 (177490)

Templarios C.f. Alineación oficial del equipo 'Templarios C.f.' en el partido 0 - 1 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
0 - 1 Pietro Luca Tarabochia (86')
Templarios C.f. Alineación oficial del equipo 'Templarios C.f.' en el partido 0 - 1 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Templarios C.f. Alineación oficial del equipo 'Templarios C.f.' en el partido 1 - 5 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Templarios C.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Christopher Soulet va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Miguel de la Manzanara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Templarios.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel de la Manzanara quasi marca en una jugada assajada de córner que Daniel Romualdo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Templarios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Turiel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gaston Degler.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Vázquez de Templarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Daniel Romualdo de Templarios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

C.F. Official Hattrick

Goles Goles

  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Official agafava avantatge al minut 86 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pietro Luca Tarabochia amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): El Official va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 18 amb un llançament de falta perillós. En Erik Gerhardsson però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Natalio Díaz de la Aleja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilian Breen de Official va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.