Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machanguitos (991283) - c f iliturgi (48222) » 101075974: T19/J13/IX

Liga 101075974 Información oficial sobre el partido 101075974 en Hattrick

03.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / IX.1983 (177478)

Os Broncos de Boiro Alineación oficial del equipo 'Os Broncos de Boiro' en el partido 2 - 2 c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido
Pau Aliberas (38') 1 - 0
Gustav Uhrskov (42') 2 - 0
2 - 1 Domingo Fumero (57')
2 - 2 Eudald Paladell (68')
Os Broncos de Boiro Alineación oficial del equipo 'Os Broncos de Boiro' en el partido 2 - 2 c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Broncos de Boiro Alineación oficial del equipo 'Os Broncos de Boiro' en el partido 0 - 2 c f iliturgi Alineación oficial del equipo 'c f iliturgi' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Broncos de Boiro

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gustav Uhrskov la va rematar Pau Aliberas amb una magnífica volea que va fer pujar per a Broncos el 1 - 0.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Gustav Uhrskov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Olivier Hetzel es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivo Casais de Broncos es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 71 de partit, quan un jugador de Broncos, en Kim Hoboldt Jensen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

c f iliturgi

Goles Goles

  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 57, en Alfonso Carmona la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Domingo Fumero que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 68 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Eudald Paladell marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Eudald Paladell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Olivier Hetzel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kim Hoboldt Jensen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): iliturgi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alessandro Aprile es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del iliturgi va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Domingo Fumero no va poder controlar.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Domingo Fumero de iliturgi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!