Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puesuno (124225) - Capitan Tsubasa FC (991044) » 101074202: T19/J4/IX

Liga 101074202 Información oficial sobre el partido 101074202 en Hattrick

30.12.2006 15:45:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / IX.1821 (177316)

Inter Minable Alineación oficial del equipo 'Inter Minable' en el partido 3 - 2 Capitan Tsubasa FC Alineación oficial del equipo 'Capitan Tsubasa FC' en el partido
Marc Miró (21') 1 - 0
Jorge Vicente Cagigal (40') 2 - 0
2 - 1 Víctor Alicante (60')
2 - 2 Stéphane Dusart (87')
Vincenzo Scardovi (88') 3 - 2
Inter Minable Alineación oficial del equipo 'Inter Minable' en el partido 3 - 2 Capitan Tsubasa FC Alineación oficial del equipo 'Capitan Tsubasa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inter Minable Alineación oficial del equipo 'Inter Minable' en el partido 1 - 3 Capitan Tsubasa FC Alineación oficial del equipo 'Capitan Tsubasa FC' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Minable

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Miró, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Minable se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 en Jorge Vicente Cagigal va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vincenzo Scardovi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Minable es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Jesús Ramíl va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Antonio Della Valle rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Pasco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Marc Miró de Minable va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de Minable Antonio Della Valle va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Robert Stumpen va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Endang Soekirno de Minable es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Capitan Tsubasa FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): Capitan van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 60 quan Víctor Alicante sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Stéphane Dusart per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Stéphane Dusart va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Timoteo Horrioldegui va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Cajetan Ballitzki va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pablo Velázquez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vincenzo Scardovi per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Carlos Gálvez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martti Pahkamaa de Capitan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Carlo Pupa de Capitan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cajetan Ballitzki de Capitan es va guanyar la targeta groga merescudament.