Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oporto (1431138) - Encinas Reales C.F (775986) » 101057961: T19/J3/IX

Liga 101057961 Información oficial sobre el partido 101057961 en Hattrick

23.12.2006 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / IX.754 (61025)

FC CAMPOLAMEIRO Alineación oficial del equipo 'FC CAMPOLAMEIRO' en el partido 6 - 1 SODECTA C.F. Alineación oficial del equipo 'SODECTA C.F.' en el partido
Laban van Vossen (14') 1 - 0
Volker Fliederberg (25') 2 - 0
Christian Larssen (31') 3 - 0
Micha? Kwa?nicki (72') 4 - 0
Volker Fliederberg (85') 5 - 0
Steve Sears (88') 6 - 0
6 - 1 Roberto Gallego (90')
FC CAMPOLAMEIRO Alineación oficial del equipo 'FC CAMPOLAMEIRO' en el partido 6 - 1 SODECTA C.F. Alineación oficial del equipo 'SODECTA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC CAMPOLAMEIRO Alineación oficial del equipo 'FC CAMPOLAMEIRO' en el partido 6 - 0 SODECTA C.F. Alineación oficial del equipo 'SODECTA C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC CAMPOLAMEIRO

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CAMPOLAMEIRO va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Laban van Vossen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Volker Fliederberg es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): CAMPOLAMEIRO va aconseguir el 3 - 0 quan Christian Larssen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Michał Kwaśnicki sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 72 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 0 al marcador.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): En Diego Valderrama semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 85 de partit. En Volker Fliederberg del CAMPOLAMEIRO s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 5 - 0.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): CAMPOLAMEIRO va obtenir un penal al minut 88, que va llançar a la perfecció Steve Sears. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ismael Sotoca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Eulalio Rubio Llorente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Daso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leonardo Piga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcos Daso al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lyndon Wilbur va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El CAMPOLAMEIRO ho intentava per la dreta per mitjà de Arthur Ziegler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Köbi Biletter ocupà el lloc d'en Leonardo Piga al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de CAMPOLAMEIRO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 89 va fer que Christian Larssen de CAMPOLAMEIRO hagués d'abandonar el terreny de joc. Lyndon Wilbur va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

SODECTA C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): En Roberto Gallego va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 6 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones