Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legend's FC (1337928) - Ciutat de Sants (433980) » 101043499: T19/J14/IX

Liga 101043499 Información oficial sobre el partido 101043499 en Hattrick

10.03.2007 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / IX.495 (60766)

Mandriles Fúlbol clú Alineación oficial del equipo 'Mandriles Fúlbol clú' en el partido 1 - 5 santo carallo tris Alineación oficial del equipo 'santo carallo tris' en el partido
0 - 1 Alessandro Gallucci (5')
0 - 2 José Esgueva (12')
0 - 3 Xuan Santaló (28')
Tomas Wockenfuß (29') 1 - 3
1 - 4 Xuan Santaló (49')
1 - 5 Xuan Santaló (84')
Mandriles Fúlbol clú Alineación oficial del equipo 'Mandriles Fúlbol clú' en el partido 1 - 5 santo carallo tris Alineación oficial del equipo 'santo carallo tris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Mandriles Fúlbol clú Alineación oficial del equipo 'Mandriles Fúlbol clú' en el partido 1 - 7 santo carallo tris Alineación oficial del equipo 'santo carallo tris' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandriles Fúlbol clú

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ali El-Akil es va complicar la vida al minut 12 intentant esquivar José Esgueva en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del carallo, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Mandriles per la dreta va donar com a resultat un gol de Tomas Wockenfuß al minut 29 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Crestelo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Alberto Egibar va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 25 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Egibar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Mandriles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Robustiano Calamaro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hayri Yalabuk al camp.

santo carallo tris

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alessandro Gallucci que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a carallo.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): carallo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Xuan Santaló va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de carallo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Xuan Santaló va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al carallo per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 84. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Xuan Santaló. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): José Esgueva va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): José Esgueva, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. carallo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hussain Tahrani. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hussain Tahrani.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): carallo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Fox Machado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcin Szymanik al camp.