Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Villaumbrales (125765) - AMS United (798724) » 101041322: T19/J2/IX

Liga 101041322 Información oficial sobre el partido 101041322 en Hattrick

16.12.2006 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / IX.457 (60728)

Subijana de Alava Alineación oficial del equipo 'Subijana de Alava' en el partido 3 - 5 Los Triatletas Alineación oficial del equipo 'Los Triatletas' en el partido
Jorge Guixot (8') 1 - 0
1 - 1 Víctor Meseguer (26')
1 - 2 Fernando Tapia Gómez (40')
Diego Carazas (44') 2 - 2
2 - 3 Pablo Sala (70')
2 - 4 Breogán Llacer (74')
Alfonso Villarroel (80') 3 - 4
3 - 5 Víctor Meseguer (84')
Subijana de Alava Alineación oficial del equipo 'Subijana de Alava' en el partido 3 - 5 Los Triatletas Alineación oficial del equipo 'Los Triatletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Subijana de Alava Alineación oficial del equipo 'Subijana de Alava' en el partido 1 - 2 Los Triatletas Alineación oficial del equipo 'Los Triatletas' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Subijana de Alava

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Subijana va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Guixot va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Subijana amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Diego Carazas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Alfonso Villarroel va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Juanma Moyano.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfonso Villarroel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Baquio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Villarroel de Subijana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Manolo Esteller de Subijana va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los Triatletas

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Víctor Meseguer de Triatletas va marcar de penal l'empat al minut 26.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Triatletas va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Tapia Gómez al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Triatletas agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pablo Sala amb mestria.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Breogán Llacer va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Víctor Meseguer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Giraldo de Triatletas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Goenechea de Triatletas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Stéphane Bonnaire es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Sala.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Agustín Giraldo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Toño Aldasoro.