Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Aguilar (774467) - FC Erik Supporters (1418181) » 101026867: T19/J14/IX

Liga 101026867 Información oficial sobre el partido 101026867 en Hattrick

10.03.2007 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / IX.198 (60469)

C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 3 - 1 Isótopos de Albuquerque F.C. Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Albuquerque F.C.' en el partido
Christian Bösches (8') 1 - 0
Teddy Le Coq (18') 2 - 0
2 - 1 Will Geuze (30')
Joaquín Rivada (75') 3 - 1
C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 3 - 1 Isótopos de Albuquerque F.C. Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Albuquerque F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 2 - 0 Isótopos de Albuquerque F.C. Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Albuquerque F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Aguilar

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Christian Bösches, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Aguilar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Teddy Le Coq des de dins de l'àrea.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Medartas Rašytinis va descol·locar totalment la defensa contrària i Joaquín Rivada no va perdonar i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Jorge Vicente Gutiérrez Solana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gustavo Puente va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local George Zoet va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Joaquín Rivada gairebé va marcar per a Aguilar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Bösches.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Vasko Vasilev s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Isótopos de Albuquerque F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 30 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Will Geuze va reduir les distàncies per al Isotopos amb un bon llançament de falta al minut 30. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Javier Marbú de Isotopos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Pau Oliver al minut 54 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serban Manea de Isotopos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Marbú.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Joakim Österquist va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Isotopos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.