Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jaumons club (1415551) - surferosalpoder (313754) » 101025181: T19/J13/IX

Liga 101025181 Información oficial sobre el partido 101025181 en Hattrick

03.03.2007 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / IX.168 (60439)

fcsimalcoper Alineación oficial del equipo 'fcsimalcoper' en el partido 2 - 3 Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega' en el partido
0 - 1 Gustaw Borowik (5')
Alfredo Sansegundo (26') 1 - 1
Halcón Urdiales (48') 2 - 1
2 - 2 Leonardo De Angeli (49')
2 - 3 Woody Laguzzi (59')
fcsimalcoper Alineación oficial del equipo 'fcsimalcoper' en el partido 2 - 3 Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fcsimalcoper Alineación oficial del equipo 'fcsimalcoper' en el partido 4 - 1 Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega' en el partido
Tiene mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcsimalcoper

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Alfredo Sansegundo igualava per fcsimalcoper en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Halcón Urdiales de fcsimalcoper, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Aleix Papiol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): fcsimalcoper per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Marcos Tomás va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Francisco Javier Alcántara va estar a punt d'empatar per a fcsimalcoper quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Paweł Ziemski va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Francisco Zabala de fcsimalcoper va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60 del partit, Francisco Zabala de l'equip fcsimalcoper, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Semblava que Francisco Zabala s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Javier Ferrer de fcsimalcoper va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Real Sociedad Gimnástica de Torrelavega

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Torrelavega es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gustaw Borowik es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Leonardo De Angeli va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Woody Laguzzi de Torrelavega va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Torrelavega va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Jaime Ciya va quedar-se sol davant el porter Victorino Ardila, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Torrelavega va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Miguel Pérez va quedar-se sol davant el porter Victorino Ardila, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Pedro Enríquez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.