Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marbellafc (995319) - Los Cimbos (492283) » 101013990: T19/J2/VIII

Liga 101013990 Información oficial sobre el partido 101013990 en Hattrick

16.12.2006 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / VIII.1728 (179271)

soiscansinos Alineación oficial del equipo 'soiscansinos' en el partido 1 - 3 TROCOLADORES Alineación oficial del equipo 'TROCOLADORES' en el partido
0 - 1 Raúl Lizarazu (30')
0 - 2 Vicente York (38')
0 - 3 Raúl Lizarazu (87')
Radislav Fi?er (89') 1 - 3
soiscansinos Alineación oficial del equipo 'soiscansinos' en el partido 1 - 3 TROCOLADORES Alineación oficial del equipo 'TROCOLADORES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
soiscansinos Alineación oficial del equipo 'soiscansinos' en el partido 0 - 3 TROCOLADORES Alineación oficial del equipo 'TROCOLADORES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soiscansinos

Goles Goles

  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Radislav Fišer de soiscansinos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): soiscansinos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Mathias Matsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): El soiscansinos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En István Czukor la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de soiscansinos Mathias Matsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Heikki Tormulainen va entrar en el seu lloc.

TROCOLADORES

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Raúl Lizarazu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, TROCOLADORES va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vicente York.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, TROCOLADORES va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raúl Lizarazu.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Lanza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Lanza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aureo Casado rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Adrián Gómez va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el TROCOLADORES va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Charles Bohholt s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aureo Casado després que el jugador de TROCOLADORES li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Per Larsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.