Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. San Roque (778004) - bornense (1415221) » 101011911: T19/J14/VIII

Liga 101011911 Información oficial sobre el partido 101011911 en Hattrick

10.03.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / VIII.1655 (179198)

Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido 3 - 0 los reales de soto Alineación oficial del equipo 'los reales de soto' en el partido
Rangsan Wetchakorn (3') 1 - 0
Enrique García (41') 2 - 0
Rangsan Wetchakorn (80') 3 - 0
Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido 3 - 0 los reales de soto Alineación oficial del equipo 'los reales de soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido 4 - 2 los reales de soto Alineación oficial del equipo 'los reales de soto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing San Jose

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Rangsan Wetchakorn va donar a Racing un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Enrique García de Racing va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Rangsan Wetchakorn va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Rangsan Wetchakorn una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Oliver Jornet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): En Ingemar Lagerwald, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45, Manuel Herquiñigo gairebé va marcar per a Racing des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, Yohan Peneau gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique García per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Oliver Jornet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Yohan Peneau va sorprendre Oliver Jornet amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4 en Moussa Essafi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique García de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los reales de soto

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Albert Molés quasi redueix la diferència al marcador al minut 57, però una gran estirada d'en Sebastià Pujolràs va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Mátl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Redbad Heiner va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Mirco Sengeleitner de reales va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mats Johansson va prendre el seu rol al minut 34.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Mats Johansson va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.