Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ganchofc (776196) - U.D. San Roque (778004) » 101011879: T19/J6/VIII

Liga 101011879 Información oficial sobre el partido 101011879 en Hattrick

13.01.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VIII.1655 (179198)

Atletico Espanyol SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico Espanyol SAD' en el partido 1 - 1 Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido
Constantin Csik (36') 1 - 0
1 - 1 Pere Joan Quesada (81')
Atletico Espanyol SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico Espanyol SAD' en el partido 1 - 1 Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Espanyol SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico Espanyol SAD' en el partido 1 - 1 Racing San Jose Alineación oficial del equipo 'Racing San Jose' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Espanyol SAD

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor García sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Constantin Csik que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Pena va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Penagós en un 1 contra 1 amb el porter Sebastià Pujolràs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Rubén Gorriz del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Afonso Esteves ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Víctor García va sorprendre Sebastià Pujolràs amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Luciano Morandi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastià Pujolràs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Gorriz va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Ricardo Jérica de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ricardo Jérica de Atletico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Afonso Esteves de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing San Jose

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pere Joan Quesada va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 81 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Racing va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rangsan Wetchakorn es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Enrique García quasi aconsegueix empatar per Racing al minut 56, però Víctor García va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Joan Quesada de Racing es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Gil Slovatik ocupà el lloc d'en Yohan Peneau al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Racing quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.