Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monfragüe Black Vultures (307835) - Tramuntana Hammers (988347) » 101005769: T19/J4/VIII

Liga 101005769 Información oficial sobre el partido 101005769 en Hattrick

30.12.2006 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / VIII.1176 (178719)

El Diamante Azul Alineación oficial del equipo 'El Diamante Azul' en el partido 1 - 1 La Salle Juvenil Msc. Alineación oficial del equipo 'La Salle Juvenil Msc.' en el partido
Jesús Torrent (42') 1 - 0
1 - 1 Antonio Herreta (67')
El Diamante Azul Alineación oficial del equipo 'El Diamante Azul' en el partido 1 - 1 La Salle Juvenil Msc. Alineación oficial del equipo 'La Salle Juvenil Msc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Diamante Azul Alineación oficial del equipo 'El Diamante Azul' en el partido 2 - 0 La Salle Juvenil Msc. Alineación oficial del equipo 'La Salle Juvenil Msc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Diamante Azul

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Diamante va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Jesús Torrent va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Kiriam Chino del Diamante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Anthony Ashley va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Jaro Meulendijk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Humberto Bon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Kiriam Chino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jesús Torrent del Diamante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonçalo Duarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La Salle Juvenil Msc.

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El Juvenil era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antonio Herreta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdullah Herder de Juvenil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Miska Wester de Juvenil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.