Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las chicas girls (772111) - RSD Alcala (122680) » 100999686: T19/J9/VIII

Liga 100999686 Información oficial sobre el partido 100999686 en Hattrick

03.02.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / VIII.1729 (179272)

Jardanay C.F Alineación oficial del equipo 'Jardanay C.F' en el partido 1 - 0 RSD Alcala Alineación oficial del equipo 'RSD Alcala' en el partido
Pere Masolivé (9') 1 - 0
Jardanay C.F Alineación oficial del equipo 'Jardanay C.F' en el partido 1 - 0 RSD Alcala Alineación oficial del equipo 'RSD Alcala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jardanay C.F Alineación oficial del equipo 'Jardanay C.F' en el partido 0 - 1 RSD Alcala Alineación oficial del equipo 'RSD Alcala' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jardanay C.F

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Jardanay eren letals, i Pere Masolivé va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Jardanay van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Walter Mühlhaus, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Jardanay va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexandre Baptista, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernard Boue de Jardanay va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexandre Baptista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Martínez.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Walter Mühlhaus, de Jardanay, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Guillermo López el va substituir.

RSD Alcala

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eduardo Cunha va fer una jugada per la banda esquerra, però Joaquín Ruiz Miguel va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Charles de Alcala va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Nadim Bogli de Alcala va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Nimo de Alcala va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Alcala Pedro Molina va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nadim Bogli va entrar en el seu lloc.