Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Calahorra (796584) - Elevar F. C. (795488) » 100983236: T19/J13/VIII

Liga 100983236 Información oficial sobre el partido 100983236 en Hattrick

03.03.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / VIII.1918 (179461)

Sorterri Alineación oficial del equipo 'Sorterri' en el partido 1 - 2 piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido
0 - 1 Tom Diepenbroick (12')
0 - 2 Sami Kesäläinen (29')
Santiago Teixidor (32') 1 - 2
Sorterri Alineación oficial del equipo 'Sorterri' en el partido 1 - 2 piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sorterri Alineación oficial del equipo 'Sorterri' en el partido 5 - 1 piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido
Es un cenizo 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sorterri

Goles Goles

  • 100 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Santiago Teixidor anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Santiago Teixidor hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sorterri Bruno Pavone quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sorterri enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zdzisław Dac de Sorterri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johannes-Michael Gruetzmacher de Sorterri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Hardi Kallas de Sorterri va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Manuel Alzamora va entrar en el seu lloc.

piowookies

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Andy Woodbyrne va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de piowookies, Tom Diepenbroick, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sami Kesäläinen sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 29 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): piowookies va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sjonnie van Wessel va desviar el xut final de Mats Wickén després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Ibrahim Ibn-Haroun va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sjonnie van Wessel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Sjonnie van Wessel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sami Kesäläinen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Goffredo Turati haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a piowookies al minut 53.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ángel Fonollosa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ángel Fonollosa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tommy Hansen de piowookies va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Emanuel Rolón de piowookies va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tommy Hansen va entrar en el seu lloc.