Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VIVALEON (440218) - University of UAO (1455338) » 100974939: T19/J11/VIII

Liga 100974939 Información oficial sobre el partido 100974939 en Hattrick

17.02.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / VIII.1098 (178641)

F.C.Respingons Alineación oficial del equipo 'F.C.Respingons' en el partido 1 - 1 University of UAO Alineación oficial del equipo 'University of UAO' en el partido
Ferdi Schafthuizen (66') 1 - 0
1 - 1 Antonio Postigo (78')
F.C.Respingons Alineación oficial del equipo 'F.C.Respingons' en el partido 1 - 1 University of UAO Alineación oficial del equipo 'University of UAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Respingons Alineación oficial del equipo 'F.C.Respingons' en el partido 3 - 1 University of UAO Alineación oficial del equipo 'University of UAO' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Respingons

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ferdi Schafthuizen de F.C.Respingons va fer un bon esprint per escapar-se de Miguel Simarro i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): F.C.Respingons va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Momir Naumović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Respingons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abed Bin-Mustafa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): F.C.Respingons va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Josep Antoni Marín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oscar Rego. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ferdi Schafthuizen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hèctor Iruretagoyena de F.C.Respingons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Oscar Rego de F.C.Respingons va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

University of UAO

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Antonio Postigo de University va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Anders Adolfsson al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Gargón de University va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Louis Pastre.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): El jugador de University Massimo Uncini va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lounès Belahnichi va entrar en el seu lloc.