Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALENCAS. C.F. (492665) - beniajan c.f (124065) » 100971821: T19/J2/VIII

Liga 100971821 Información oficial sobre el partido 100971821 en Hattrick

16.12.2006 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / VIII.1246 (178789)

VALENCAS. C.F. Alineación oficial del equipo 'VALENCAS. C.F.' en el partido 4 - 0 pepinos galacticos Alineación oficial del equipo 'pepinos galacticos' en el partido
Vitols Dzirnavnieks (32') 1 - 0
Atte Seikilä (43') 2 - 0
Wout Trapani (45') 3 - 0
Álvaro Bachs (79') 4 - 0
VALENCAS. C.F. Alineación oficial del equipo 'VALENCAS. C.F.' en el partido 4 - 0 pepinos galacticos Alineación oficial del equipo 'pepinos galacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALENCAS. C.F. Alineación oficial del equipo 'VALENCAS. C.F.' en el partido 1 - 2 pepinos galacticos Alineación oficial del equipo 'pepinos galacticos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALENCAS. C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 32, Bruno Szwagierek va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Vitols Dzirnavnieks que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 107 Minuto 43 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de VALENCAS. Atte Seikilä va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): VALENCAS. va augmentar la diferència quan Wout Trapani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vitols Dzirnavnieks arribés a peus de Álvaro Bachs, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a VALENCAS. el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Ronfolaturro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valter Calejo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

pepinos galacticos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Jesús Montoro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabio Bizzozero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Daniel Estefanía va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En José Rodríguez Zapatero va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Akın Çav.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Elías Fernández amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amadeo Camino de galacticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Daniel Estefanía, jugador de galacticos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 45. Amadeo Camino, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del galacticos puguin veure en Jesús Montoro jugant de nou; ja que al minut 74 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carlos González-Besada el va substituir sense tenir temps d'escalfar.