Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moratallero F.C. (992734) - SIGLERTGD (436476) » 100960347: T19/J3/VIII

Liga 100960347 Información oficial sobre el partido 100960347 en Hattrick

23.12.2006 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VIII.1600 (179143)

Al-coholicos del Charco Alineación oficial del equipo 'Al-coholicos del Charco' en el partido 0 - 3 Finisterre Alineación oficial del equipo 'Finisterre' en el partido
0 - 1 Henrique Gouveia (19')
0 - 2 Adrián Martines (40')
0 - 3 Carlos Alberto Cadogan (84')
Al-coholicos del Charco Alineación oficial del equipo 'Al-coholicos del Charco' en el partido 0 - 3 Finisterre Alineación oficial del equipo 'Finisterre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al-coholicos del Charco Alineación oficial del equipo 'Al-coholicos del Charco' en el partido 0 - 1 Finisterre Alineación oficial del equipo 'Finisterre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-coholicos del Charco

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Angelo Gallant va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Al-coholicos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 83 amb una falta ben llançada per en Rayco Comesaña, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ante Supičić va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Finisterre

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Antonio Nebril és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Henrique Gouveia perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Finisterre va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adrián Martines.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Carlos Alberto Cadogan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Oriol del Corral va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rãzvan Donea va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Antonio Nebril quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rãzvan Donea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Finisterre va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Staszek Orzech s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Henrique Gouveia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oriol del Corral.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oriol del Corral se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Xavi Gómez Peláez de Finisterre va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Santana va entrar en el seu lloc.