Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minabo de kiev 2 (799048) - NandEx Brokers (796057) » 100949764: T19/J3/VIII

Liga 100949764 Información oficial sobre el partido 100949764 en Hattrick

23.12.2006 15:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VIII.870 (54671)

members crew Alineación oficial del equipo 'members crew' en el partido 3 - 1 NandEx Brokers Alineación oficial del equipo 'NandEx Brokers' en el partido
0 - 1 Lembitu Laas (2')
Paolo Omogrande (17') 1 - 1
Marcos Juez (35') 2 - 1
Roberto Guarneri (37') 3 - 1
members crew Alineación oficial del equipo 'members crew' en el partido 3 - 1 NandEx Brokers Alineación oficial del equipo 'NandEx Brokers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
members crew Alineación oficial del equipo 'members crew' en el partido 3 - 0 NandEx Brokers Alineación oficial del equipo 'NandEx Brokers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

members crew

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Paolo Omogrande va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Marcos Juez de members, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Roberto Guarneri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a members.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Guarneri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Henrique Serrano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sebastião Dias Correia va superar els defenses rivals per velocitat al minut 58 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Miguel Sánchez de members va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nicanor Bejarano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El members ho intentava per la dreta per mitjà de Marcos Juez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Putut Listiantoro de members va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Putut Listiantoro de members va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de members, en Sebastião Dias Correia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

NandEx Brokers

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Brokers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lembitu Laas.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marcos Juez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.