Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nou Moles C.F (798181) - hernan (989373) » 100935803: T19/J14/VIII

Liga 100935803 Información oficial sobre el partido 100935803 en Hattrick

10.03.2007 15:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / VIII.620 (54421)

SÚRIA FC Alineación oficial del equipo 'SÚRIA FC' en el partido 0 - 0 RC Marienbad Alineación oficial del equipo 'RC Marienbad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SÚRIA FC Alineación oficial del equipo 'SÚRIA FC' en el partido 1 - 2 RC Marienbad Alineación oficial del equipo 'RC Marienbad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SÚRIA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Helmy Jayakusuma arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Evaristo Mallorquin es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Delfino Dalmau va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Helmy Jayakusuma va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SÚRIA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 60 (Ocasión de penalti): SÚRIA va gaudir d'un penal a favor al minut 60, però el jugador Christophe Seggio va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Xosé Lobató.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Helmy Jayakusuma de SÚRIA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helmy Jayakusuma va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que SÚRIA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

RC Marienbad

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marienbad va estar a punt de marcar quan Alejandro Alférez va fer una passada impressionant a Román Bada, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Herbert Boots va estar a punt de posar per davant a Marienbad amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Martínez Ortega va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxime Moquet de Marienbad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flemming Terp de Marienbad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.