Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mercadona (801866) - Samot Team (437062) » 100932711: T19/J9/VIII

Liga 100932711 Información oficial sobre el partido 100932711 en Hattrick

03.02.2007 15:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / VIII.565 (54366)

los fumetas de lars Alineación oficial del equipo 'los fumetas de lars' en el partido 0 - 2 launion Alineación oficial del equipo 'launion' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Zuviría (72')
0 - 2 Egbert Dijkstra (84')
los fumetas de lars Alineación oficial del equipo 'los fumetas de lars' en el partido 0 - 2 launion Alineación oficial del equipo 'launion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los fumetas de lars Alineación oficial del equipo 'los fumetas de lars' en el partido 0 - 2 launion Alineación oficial del equipo 'launion' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los fumetas de lars

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Vione va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): fumetas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Leandro Garrett va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): fumetas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan José Barbosa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El fumetas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gerard Flaquer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Kostas Felekis de fumetas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Medori de fumetas es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Eugenio Medori es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge Vicente Duran.

launion

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb 72 minuts jugats, Juan Carlos Zuviría de launion va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Egbert Dijkstra va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a launion gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edgar Heyraud es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): launion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar Gontán va desviar el xut final de Narcis Proca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Narcis Proca va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Óscar Gontán, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Xacobo Gorrotxategi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matei Vulpescu.