Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

resacon en el cristo (312151) - manchester you naiter (122937) » 100900615: T19/J8/VII

Liga 100900615 Información oficial sobre el partido 100900615 en Hattrick

27.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / VII.1016 (39052)

union deportiva vecindario Alineación oficial del equipo 'union deportiva vecindario' en el partido 1 - 0 Trempera Matinera Alineación oficial del equipo 'Trempera Matinera' en el partido
Rio Batley (39') 1 - 0
union deportiva vecindario Alineación oficial del equipo 'union deportiva vecindario' en el partido 1 - 0 Trempera Matinera Alineación oficial del equipo 'Trempera Matinera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
union deportiva vecindario Alineación oficial del equipo 'union deportiva vecindario' en el partido 1 - 0 Trempera Matinera Alineación oficial del equipo 'Trempera Matinera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

union deportiva vecindario

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Vecindario s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Rio Batley per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Vecindario va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Derk Plugge en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Babio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 217 Minuto 77 (Ocasión evento especial cansancio): Juan Abrisqueta estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Alejandro Delgado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Babio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesc Fernández de Vecindario va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Juan Elguezabal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Vecindario estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Trempera Matinera

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): André Albers hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eugenio Vallart havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Rafaël van Putten quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trempats va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugenio Vallart, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Chomón de Trempats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Víctor Cabezas de Trempats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.