Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WindStrikers F.C (489378) - sevillano .F.C (798914) » 100895892: T19/J3/VII

Liga 100895892 Información oficial sobre el partido 100895892 en Hattrick

23.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VII.932 (38968)

gerbo all blacks Alineación oficial del equipo 'gerbo all blacks' en el partido 0 - 0 Sporting Sada Alineación oficial del equipo 'Sporting Sada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gerbo all blacks Alineación oficial del equipo 'gerbo all blacks' en el partido 1 - 3 Sporting Sada Alineación oficial del equipo 'Sporting Sada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gerbo all blacks

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yke Kessels es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sporting Sada

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Timo Sten de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Antonio Pavón va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Florentino de los Bernardos va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Eusébio Conceição va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 274 Minuto 64 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 64 la va desaprofitar Eusébio Conceição de Sporting, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Sporting va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Florentino de los Bernardos va desviar el xut final de Massimo Marascalchi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Rafael Entralgo va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Florentino de los Bernardos va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Ignacio García Delgado va quedar-se sol davant el porter Florentino de los Bernardos, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eusébio Conceição.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Jorge Maruny de Sporting es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Stefan Kogler ocupà el lloc d'en Yossi Tzokol al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.