Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asturcones FC (778801) - FC Bunis Revolution (439353) » 100895615: T19/J4/VII

Liga 100895615 Información oficial sobre el partido 100895615 en Hattrick

30.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / VII.927 (38963)

jp_apu Alineación oficial del equipo 'jp_apu' en el partido 2 - 1 Sediles Bajo Alineación oficial del equipo 'Sediles Bajo' en el partido
Àlvar Marco (20') 1 - 0
1 - 1 Aitor Palomares (68')
Ignacio Garmendia (80') 2 - 1
jp_apu Alineación oficial del equipo 'jp_apu' en el partido 2 - 1 Sediles Bajo Alineación oficial del equipo 'Sediles Bajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jp_apu Alineación oficial del equipo 'jp_apu' en el partido 0 - 2 Sediles Bajo Alineación oficial del equipo 'Sediles Bajo' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jp_apu

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Àlvar Marco de jp_apu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Garmendia de jp_apu va fer un bon esprint per escapar-se de Aitor Palomares i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jp_apu, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Jesús Fossas Espalder va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Hannu Kansanniva va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de jp_apu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Antonio Maestro de jp_apu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Balbuena.

Sediles Bajo

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en Aitor Palomares va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antoni Samaniego ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Martí Robirosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Sediles va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Miguel Blánquez Pérez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Martí Robirosa va fer una jugada per la banda esquerra, però Ghitã Demian va aturar el seu xut.