Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Los Huevos (125490) - Real Camino de Madrid (31189) » 100895607: T19/J2/VII

Liga 100895607 Información oficial sobre el partido 100895607 en Hattrick

16.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / VII.927 (38963)

Salmonete del Valles Alineación oficial del equipo 'Salmonete del Valles' en el partido 0 - 5 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
0 - 1 Attila Pinczés (8')
0 - 2 Josep Paraire (10')
0 - 3 Miguel Ángel Pruniel (44')
0 - 4 Miguel Ángel Pruniel (82')
0 - 5 Amancio Naranco (87')
Salmonete del Valles Alineación oficial del equipo 'Salmonete del Valles' en el partido 0 - 5 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salmonete del Valles Alineación oficial del equipo 'Salmonete del Valles' en el partido 3 - 0 Real Camino de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Camino de Madrid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmonete del Valles

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Mirko Lazarevič va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al 43, Egon Sonnemann hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sergey Kirdyashkin. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Salmonete va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Sergey Kirdyashkin no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Egon Sonnemann de Salmonete es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 85, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Waldir Huamacto va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Boris Arné no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Casimiro Mariano de Salmonete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Keanu Hülmbauer de Salmonete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63 del partit, Keanu Hülmbauer de l'equip Salmonete, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Sauter de Salmonete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Camino de Madrid

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Donald Kirkland va treure un córner llarg cap al segon pal que en Attila Pinczés, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Josep Paraire de Camino l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 10 de partit.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Camino va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Ángel Pruniel.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Miguel Ángel Pruniel de Camino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Lukas Hohaus estava destrossat a aquestes alçades de partit. Amancio Naranco se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Ángel Pruniel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Miguel Ángel Pruniel de Camino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de Camino Donald Kirkland va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Amancio Naranco va entrar en el seu lloc.