Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Munoza (436426) - mplsboys (773522) » 100893373: T19/J4/VII

Liga 100893373 Información oficial sobre el partido 100893373 en Hattrick

30.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / VII.887 (38923)

el ultimo Alineación oficial del equipo 'el ultimo' en el partido 0 - 5 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
0 - 1 Eric Villarubia (13')
0 - 2 David Pérez (39')
0 - 3 Taylor Perkins (73')
0 - 4 Ricardo Sánchez (77')
0 - 5 Javier Páez García (80')
el ultimo Alineación oficial del equipo 'el ultimo' en el partido 0 - 5 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el ultimo Alineación oficial del equipo 'el ultimo' en el partido 0 - 6 Deportivo Fuenlabreño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Fuenlabreño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el ultimo

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Tomás de Toro gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Mansilla va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Sanmartín de ultimo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Fuenlabreño

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fuenlabreño va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eric Villarubia, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 39 pels visitants. En David Pérez va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Taylor Perkins de Fuenlabreño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Fuenlabreño va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ricardo Sánchez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fuenlabreño augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Páez García es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ricardo Sánchez després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tomás de Toro va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Javier Páez García quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomás de Toro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Abelardo Arizmendi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eric Villarubia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Páez García estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Luis Ovejero, als 78 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Tomás de Toro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luis Ovejero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ricardo Sánchez després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tomás de Toro va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Alejandro Merry del Val de Fuenlabreño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Javier Páez García de Fuenlabreño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.