Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua del grifo F.C. (776617) - Aragon Forces (436064) » 100885383: T19/J8/VII

Liga 100885383 Información oficial sobre el partido 100885383 en Hattrick

27.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / VII.744 (38780)

F.C.ROOOONEY Alineación oficial del equipo 'F.C.ROOOONEY' en el partido 1 - 2 Aragon Forces Alineación oficial del equipo 'Aragon Forces' en el partido
0 - 1 Jake Jordon (60')
Jacky Beuve (61') 1 - 1
1 - 2 Alain Kantz (72')
F.C.ROOOONEY Alineación oficial del equipo 'F.C.ROOOONEY' en el partido 1 - 2 Aragon Forces Alineación oficial del equipo 'Aragon Forces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.ROOOONEY Alineación oficial del equipo 'F.C.ROOOONEY' en el partido 3 - 1 Aragon Forces Alineación oficial del equipo 'Aragon Forces' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.ROOOONEY

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.ROOOONEY s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jacky Beuve que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Monet va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Rodrigue Parenty va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): F.C.ROOOONEY per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Lorenzo Rodríguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Robert Haller va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.ROOOONEY se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacky Beuve de F.C.ROOOONEY amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Robert Haller de F.C.ROOOONEY va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Delfino Luca de Tena va entrar en el seu lloc.

Aragon Forces

Goles Goles

  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Quan passaven 60 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del REVOS. En Jake Jordon va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Aliecer Lourenso Prieto estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alain Kantz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Alain Kantz va estar a punt de posar per davant a REVOS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Avner Sabag va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alain Kantz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jake Jordon.