Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BluesBrothers Avengers (799362) - Juanka Polakiinder (491698) » 100883284: T19/J2/VII

Liga 100883284 Información oficial sobre el partido 100883284 en Hattrick

16.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / VII.707 (38743)

BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido 1 - 0 L'ovella negra Alineación oficial del equipo 'L'ovella negra' en el partido
Alfredo Marco Paoni (85') 1 - 0
BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido 1 - 0 L'ovella negra Alineación oficial del equipo 'L'ovella negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido 1 - 1 L'ovella negra Alineación oficial del equipo 'L'ovella negra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BluesBrothers Avengers

Goles Goles

  • 107 Minuto 85 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de BluesBrothers Alfredo Marco Paoni va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a BluesBrothers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nil Garcia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Halil Kanıt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Halil Kanıt va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Cornelius.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Espen Gjertsen de BluesBrothers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): BluesBrothers va fer una substitució al minut 89. Emili Balaguer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Thomas Nes.

L'ovella negra

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Boris Aujaleu va estar a punt de posar per davant a Lovella amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Constantin Ivan va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Diego Pimentel va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lovella que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gonzalo Cotillas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 31 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Lovella es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Stig Holgersen, que es va haver de retirar lesionat.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Diego Pimentel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Lovella es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.