Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Backstab.F.C (799177) - MagicSenna (312851) » 100881522: T19/J9/VII

Liga 100881522 Información oficial sobre el partido 100881522 en Hattrick

03.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / VII.675 (38711)

Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido 1 - 4 València Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'València Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Alti Allandi (7')
0 - 2 Bartas ?ebeleckas (37')
0 - 3 Uzay Tuti (40')
0 - 4 Étienne Well (56')
Francisco Climent (61') 1 - 4
Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido 1 - 4 València Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'València Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido 1 - 2 València Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'València Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ballantines como clines

Goles Goles

  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Francisco Climent va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Ballantines: 1 a 4 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Anatoly Potapov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ken Rodman va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauri Alcalde.

València Club de Futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Étienne Well va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alti Allandi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Valys Laugalis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. Bartas Šebeleckas es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valencia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Uzay Tuti es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Valencia per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 56. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Étienne Well. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Valys Laugalis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Théophile Helie, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ray Witschge, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ray Witschge va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Étienne Well de Valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nico Hiss de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nico Hiss de Valencia va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Secundino Frieira de Valencia va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bart Zielhuis va entrar en el seu lloc.