Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Caserio (313580) - Gar FC (774439) » 100877112: T19/J13/VII

Liga 100877112 Información oficial sobre el partido 100877112 en Hattrick

03.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / VII.596 (38632)

Los dioses de Lovecraft Alineación oficial del equipo 'Los dioses de Lovecraft' en el partido 0 - 1 Astunmeni FC Alineación oficial del equipo 'Astunmeni FC' en el partido
0 - 1 Joaquín Conesa (32')
Los dioses de Lovecraft Alineación oficial del equipo 'Los dioses de Lovecraft' en el partido 0 - 1 Astunmeni FC Alineación oficial del equipo 'Astunmeni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los dioses de Lovecraft Alineación oficial del equipo 'Los dioses de Lovecraft' en el partido 1 - 0 Astunmeni FC Alineación oficial del equipo 'Astunmeni FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los dioses de Lovecraft

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xurde Matesanz va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Patrick Würl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Guillermo Bru va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Stefano Vannucci del Lovecraft ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Manuel Albiano Basile va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lovecraft va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Gian Luca Pescarolo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Xurde Matesanz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xurde Matesanz.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Magnus Åhngård es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Lovecraft va fer una substitució al minut 38. Stefano Vannucci va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Isasa.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Pablo Martí va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jarno Hoffman. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Astunmeni FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de Astunmeni va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joaquín Conesa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Conesa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juan Luis Revenga Sánchez, jugador de Astunmeni, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 88. Roberto Lima, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.