Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabadellenca Kiios (309484) - RED ONE C.F. (124512) » 100874904: T19/J7/VII

Liga 100874904 Información oficial sobre el partido 100874904 en Hattrick

20.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / VII.557 (38593)

Leotar Trebinje Alineación oficial del equipo 'Leotar Trebinje' en el partido 3 - 2 catalans f.c. Alineación oficial del equipo 'catalans f.c.' en el partido
Delfí Prados (27') 1 - 0
1 - 1 William Cronin (40')
Delfí Prados (78') 2 - 1
Dalmacio Orbea (82') 3 - 1
3 - 2 William Cronin (87')
Leotar Trebinje Alineación oficial del equipo 'Leotar Trebinje' en el partido 3 - 2 catalans f.c. Alineación oficial del equipo 'catalans f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leotar Trebinje Alineación oficial del equipo 'Leotar Trebinje' en el partido 3 - 0 catalans f.c. Alineación oficial del equipo 'catalans f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leotar Trebinje

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Leotar contenien la respiració mentre en Delfí Prados s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Delfí Prados, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Leotar es posava per davant!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Leotar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dalmacio Orbea va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Leotar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Ugarte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Delfí Prados gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miquel Mir va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Leotar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Dalmau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xaime Canas al camp.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Delfí Prados va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Leotar estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

catalans f.c.

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): catalans van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan William Cronin va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, catalans va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan William Cronin va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de catalans va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Victorino Amorrortu va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Victorino Amorrortu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ricardo Domènec va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Conget no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en William Cronin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Itzhak Zilberstein de catalans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Itzhak Zilberstein de catalans per doble groga al minut 72.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Martí Batalla després que el jugador de catalans li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victorino Amorrortu de catalans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 88 va fer que Mats Tulland de catalans hagués d'abandonar el terreny de joc. Tzadok Sabag va entrar al terreny de joc per suplir-lo.