Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic La Mussara (488626) - minigrip (121315) » 100873065: T19/J9/VII

Liga 100873065 Información oficial sobre el partido 100873065 en Hattrick

03.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / VII.524 (38560)

Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 2 - 2 minigrip Alineación oficial del equipo 'minigrip' en el partido
0 - 1 Martín Aizpuru (19')
Patrik Fjelhall (32') 1 - 1
1 - 2 Zsigmond Iványi (49')
Santi Solís (78') 2 - 2
Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 2 - 2 minigrip Alineación oficial del equipo 'minigrip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 1 - 2 minigrip Alineación oficial del equipo 'minigrip' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic La Mussara

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Atletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Patrik Fjelhall va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Santi Solís va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Theo Aurich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Theo Aurich de Atletic va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrik Fjelhall va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Atletic va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rafael Armenteros la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Sanz de Atletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

minigrip

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Zsigmond Iványi la va rematar Martín Aizpuru amb una magnífica volea que va fer pujar per a minigrip el 0 - 1.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zsigmond Iványi quedar desmarcat i marcar per a minigrip al minut 49. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Martín Aizpuru, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andreas Sudduth, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andreas Sudduth va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): minigrip es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emre Ergem no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roman Drunin al camp.