Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pescadilla (778470) - LOS LEALES CF (124162) » 100863668: T19/J11/VII

Liga 100863668 Información oficial sobre el partido 100863668 en Hattrick

17.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / VII.356 (38392)

Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 2 - 1 BURGADO F.C. Alineación oficial del equipo 'BURGADO F.C.' en el partido
Arnaud Arnet (3') 1 - 0
1 - 1 José Ruz (42')
Harm-Jan Offereins (47') 2 - 1
Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 2 - 1 BURGADO F.C. Alineación oficial del equipo 'BURGADO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Racing Pozuelo Internet Club Alineación oficial del equipo 'Real Racing Pozuelo Internet Club' en el partido 2 - 1 BURGADO F.C. Alineación oficial del equipo 'BURGADO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing Pozuelo Internet Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arnaud Arnet, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan Luis Vallejo sempre és una garantia. Al minut 47, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Harm-Jan Offereins marcar el 2 - 1 per al Internet.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Harm-Jan Offereins de Internet va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolás Prado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Jacobsson de Internet es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Internet es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Rebellón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stefan Stoica al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jacob Heggen, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

BURGADO F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luca Visona va treure un córner llarg cap al segon pal que en José Ruz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El BURGADO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Felipe Millo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Balarezo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BURGADO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En José Ruz va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Balarezo de BURGADO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luca Visona de BURGADO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): BURGADO va fer una substitució al minut 81. Felipe Millo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abel Moreiro.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Felipe Millo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.