Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crem de la crem (794229) - Celtic de Arcos F.S. (314068) » 100863054: T19/J12/VII

Liga 100863054 Información oficial sobre el partido 100863054 en Hattrick

24.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 12 / VII.345 (38381)

F.C Teatinos Alineación oficial del equipo 'F.C Teatinos' en el partido 2 - 3 *Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido
0 - 1 Alfred Garrigue (40')
0 - 2 Iván Castellanos (40')
Emil Nãstase (53') 1 - 2
1 - 3 Alfred Garrigue (65')
Kevin Freiberger (81') 2 - 3
F.C Teatinos Alineación oficial del equipo 'F.C Teatinos' en el partido 2 - 3 *Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C Teatinos Alineación oficial del equipo 'F.C Teatinos' en el partido 4 - 3 *Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Teatinos

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Emil Nãstase trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Teatinos no perdien la fe, i al minut 81 del partit, Kevin Freiberger va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Teatinos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Luigi Bisiacchi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Denk Tokan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Teatinos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Aladrén va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): El jugador de Teatinos José Aladrén va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luigi Antonio Cogliati va entrar en el seu lloc.

*Futbol Club BARCELONA*

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mihajlo Drakić el va rematar Alfred Garrigue amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, FCB va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iván Castellanos, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a FCB l'avantatge per 1 - 3. Alfred Garrigue en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Siem Cabus va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Aliaga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Aliaga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Valdez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, Joan Vilarrubia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Romeo Cosasu.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Romeo Cosasu ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Iván Castellanos.