Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUANCHES (435635) - CD Pistacho (493211) » 100859838: T19/J6/VII

Liga 100859838 Información oficial sobre el partido 100859838 en Hattrick

13.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VII.288 (38324)

JUANCHES Alineación oficial del equipo 'JUANCHES' en el partido 3 - 0 :) RONALDINHO :) Alineación oficial del equipo ':) RONALDINHO :)' en el partido
Yaniv Hollander (18') 1 - 0
Pascal Delaune (51') 2 - 0
Shem Tov Munk (77') 3 - 0
JUANCHES Alineación oficial del equipo 'JUANCHES' en el partido 3 - 0 :) RONALDINHO :) Alineación oficial del equipo ':) RONALDINHO :)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JUANCHES Alineación oficial del equipo 'JUANCHES' en el partido 1 - 0 :) RONALDINHO :) Alineación oficial del equipo ':) RONALDINHO :)' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUANCHES

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yaniv Hollander ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, JUANCHES es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JUANCHES pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pascal Delaune va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de JUANCHES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Shem Tov Munk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Fredrik Karlsson va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Rien Mensink. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Karol Wiatr va sorprendre Pablo Salvatierra amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Dolz.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Shem Tov Munk ocupà el lloc d'en Jan Bazak al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de JUANCHES quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

:) RONALDINHO :)

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): RONALDINHO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Roderick van Bleisem va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jorge Fuente la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RONALDINHO havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Tomas Gillessen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de RONALDINHO es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.